ГЕНЕРАТОРИ SDMO Sdmo


ГЕНЕРАТОРИ SDMO

Генератор SDMO Technic 6500E AVRТінь

Генератор SDMO Technic 6500E AVR

Потужність генератора (КВА/кВт) — 8,2/6,5 | Напруга (В) — /220 | Двигун — Kohler OHV

56 998 грн.

Генератор SDMO Phoenix 2500 Тінь

Генератор SDMO Phoenix 2500

Потужність генератора (КВА/кВт) — 2,5/2,0 | Напруга (В) — 220 | Двигун/марка — Intek OHV/Briggs Stratton

9 998 грн.

Генератор SDMO Technic 20000 TE-AVR + MODYSТінь

Генератор SDMO Technic 20000 TE-AVR + MODYS

Потужність генератора (КВА/кВт) — 19.0/15.2 | ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ — | Частота,(Гц) — 50

59 56. є/ 178 899 грн.

Генератор SDMO Technic 15000 TE-AVR-CТінь

Генератор SDMO Technic 15000 TE-AVR-C

Потужність генератора (кВт) — 11 | Напруга/Частота, В/Гц — 400/50 | Звукова потужність (LWA) — 101

39 96. є/ 119 899 грн.

Генератор SDMO Technic 10000 E-AVR CТінь

Генератор SDMO Technic 10000 E-AVR C

Потужність генератора (кВт) — 10 | Напруга/Частота, В/Гц — 230/50 | Звукова потужність (LWA) — 101

37 44. є/ 112 320 грн.

Генератор SDMO Diesel 6000 E-XLCТінь

Генератор SDMO Diesel 6000 E-XLC

Потужність генератора (КВА/кВт) — 6,5/5.2 | ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ — | Частота,(Гц) — 50

2 736 .є /79 999 грн.

Генератор SDMO SH 7500 TE-SТінь

Генератор SDMO SH 7500 TE-S

Потужність генератора (КВА/кВт) — 7,5/6.0 | Напруга (В) — 380/220 | Двигун — Honda

2 080 .є /62 399 грн.

Генератор SDMO SH 6000-SТінь

Генератор SDMO SH 6000-S

Потужність максимальна(кВт) — 6 | Напруга(В) — 230 | Число фаз — 1

1 408 .є /35 199 грн.

Генератор SDMO HX 6000-SТінь

Генератор SDMO HX 6000-S

Потужність генератора (КВА/кВт) — 4,5/4.0 | Напруга (В) — /220 | Двигун — Honda OHV

1 259 .є /37 769 грн.

Генератор SDMO Technic 3000Тінь

Генератор SDMO Technic 3000

Потужність генератора (КВА/кВт) — 3,75/3.0 | Напруга (В) — 220 | Двигун — Kohler OHV

842 .є /21 099 грн.

Генератор SDMO Perform 4500Тінь

Генератор SDMO Perform 4500

Потужність генератора (КВА/кВт) — 5,25/4.2 | Напруга (В) — 220 | Двигун — Kohler OHV

836 .є /20 899 грн.

Генератор SDMO Perform 3000Тінь

Генератор SDMO Perform 3000

Потужність генератора (КВА/кВт) — 3.75/3.0 | Напруга (В) — 220 | Двигун — Kohler OHV

668 .є /18 299 грн.

Генератор SDMO Ranger 2500Тінь

Генератор SDMO Ranger 2500

Потужність генератора (КВА/кВт) — 2,6/2,1 | Напруга (В) — /220 | Двигун — HONDA OHC

427 .є /10 688 грн.